Întrebări frecvente despre syNeo Aura

Cum trebuie administrat syNeo Aura Deo?

Dimineața, după spălare sau duș, aplicați maxim 2-3 pompe pe axilă pe pielea uscată și lăsați să se usuce scurt pentru ca alcoolul conținut să se poată evapora. Utilizarea mai frecventă (zilnică) este necesară numai în cazul temperaturilor ridicate, de vară, a muncii fizice extreme sau a sportului intensiv.

Îmi bărbieresc regulat părul de la axilă. Ce trebuie să iau în considerare?

La ras, pielea este deja ușor iritată de spuma de ras, de obicei alcalină. Atunci când utilizați aparate de ras disponibile în comerț, fiecare păr este scos puțin din canalul său de păr, astfel încât să poată fi tăiat apoi mai adânc. Canalul părului este deschis puțin și iritat.

Pielea din jur este ușor răzuită de lamele care se deplasează peste ea. Pentru ca aceste răni mici să nu se infecteze, se folosește adesea un post-bărbierit alcoolic pentru dezinfectare, ceea ce provoacă binecunoscuta senzație de arsură din răni.

Nimic altceva nu s-ar întâmpla atunci când se utilizează syNeo Aura Deodorant, deoarece conține aproximativ 1/3 alcool. Arderea ar fi un pic mai puternică datorită ingredientului activ conținut. Prin urmare, vă recomandăm să nu utilizați syNeo Aura imediat după ras .

De exemplu, îl puteți aplica dimineața și vă puteți rade seara. Iritațiile pielii sunt la fel de bune ca imposibile.

Rasul părului de la axilă poate susține efectele syNeo Aura Deo?

Da, pentru că părul de sub axile permite bacteriilor prezente pe piele, care sunt responsabile de dezvoltarea mirosului prin descompunerea transpirației, să se așeze și pe păr și, astfel, pe o zonă mult mai mare. Odată cu creșterea densă a părului, transpirația se poate evapora mai slab, ceea ce favorizează și creșterea bacteriană. Spălarea bacteriilor cauzatoare de miros este, de asemenea, îngreunată de păr. Prin îndepărtarea părului, producția de transpirație în sine nu este desigur afectată.

SyNeo Aura Deo poate fi utilizat direct pe pielea axilelor ras / epilate. Acest lucru permite accesul mai ușor la canalele de sudare. Aplicația este mai ușor de controlat, mai uniformă și aplicația este, de asemenea, mai economică.

O reacție cutanată a apărut prima dată când a fost utilizată. Care poate fi motivul?

Mulți utilizatori sunt obișnuiți să folosească deodorante așa cum se face publicitate: regiunea axilei este pulverizată pe o suprafață mare și timp de câteva secunde. În majoritatea cazurilor, acest lucru este necesar, deoarece multe produse conțin doar parfumuri și / sau doar cantități mici de săruri de aluminiu. În plus, spray-urile cu aerosoli constau adesea din 2/3 propulsor și doar 1/3 din formularea deodorantă / antiperspirantă care rămâne pe piele. Datorită prețului scăzut, producătorii se străduiesc în mod natural să golească sticla cât mai curând posibil și să cumpere una nouă.

Suprafata de piele care trebuie tratată , care secretă sudoare apocrine sub axila (care provoacă ulterior mirosul neplăcut, enervant) este de obicei numai aproximativ 5 cm în diametru . Este suficient să aplicați syNeo Aura Deo cu ușurință cu maximum 2-3 pompe de pompare în această regiune.

Pielea are nevoie de o anumită perioadă de timp pentru a se obișnui atunci când intră în contact cu substanțe noi. Pentru mulți utilizatori, pielea este obișnuită cu produse cu săruri de aluminiu de ani de zile. Ea este condiționată să facă acest lucru, deși prima dată când a fost utilizat un deodorant / antiperspirant care conține aluminiu, ea s-a simțit și caldă, arsă sau înroșită, dar nu a mai apărut mai târziu.

Situația este similară cu syNeo Aura Deodorant. În faza inițială, poate apărea o reacție cutanată care dispare după 1-2 zile și nu reapare mai târziu.

Desigur, syNeo Aura Deo a fost testat pentru compatibilitatea și eficacitatea sa dermatologică la renumitul Institut Dermatest sub supravegherea dermatologilor.

syNeo Aura Deo nu funcționează conform așteptărilor pentru mine. Care sunt cauzele posibile?

Probabil că ați folosit până acum un deodorant / antiperspirant cu săruri de aluminiu. Dopul proteic pe care l-au format sărurile de aluminiu este încă în canalele sudoripare. Acest dop trebuie mai întâi să fie rupt de corp. Acest lucru poate dura câteva zile în cazuri individuale . Abia atunci canalele de sudură sunt din nou libere. Prin urmare, trebuie să respectați o perioadă de așteptare de 1-2 zile înainte de a utiliza syNeo Aura Deo pentru prima dată .

Cu toate acestea, pielea, la fel ca întregul nostru corp, este supusă anumitor fluctuații datorate diferiților factori. Prin schimbarea temperaturii sau umidității, consumul de cafea, ceai negru, nicotină, alcool sau condimente fierbinți, factori de stres sau fluctuații hormonale (în timpul pubertății, considerabil mai mult la femei decât la bărbați), efectul syNeo Aura Deo poate fi, de asemenea, afectat.

Înapoi la blog