Întrebări frecvente despre syNeo 5

După ce folosesc syNeo 5, mă pot spăla sau face duș în mod normal pentru următoarele câteva zile?

Da, efectul durează până la 5 zile chiar și după spălarea axilelor sau a picioarelor, la duș sau baie în fiecare zi. O aplicație reînnoită este necesară numai atunci când efectul dispare.

Trebuie să folosesc syNeo 5 în fiecare zi ca orice alt deodorant?

Nu, trebuie să utilizați syNeo 5 din nou numai atunci când efectul dispare. De regulă, deci, numai după până la 5 zile, cu transpirație puternică sau în zilele de vară foarte calde, corespunzător mai devreme.

De ce este cel mai bine să utilizați syNeo 5 seara înainte de culcare?

Seara, înainte de culcare, corpul reduce procesele metabolice, iar activitatea glandelor sudoripare este, de asemenea, redusă. Acest lucru creează cele mai bune condiții posibile pentru o aplicare eficientă a syNeo 5. În timpul fazei de repaus, antiperspirantul poate acționa apoi optim asupra canalelor sudoripare. Producția redusă de transpirație în timpul somnului reduce, de asemenea, posibilitatea ca antiperspirantul să fie transportat imediat din canalele sudoripare de către sudoare, chiar înainte de a-și putea dezvolta efectul.

Pot folosi alt deodorant în afară de syNeo 5?

Nu, nu trebuie să utilizați niciun alt deodorant între zilele în care ați utilizat syNeo 5. Acest lucru poate afecta eficacitatea syNeo 5, iar ingredientele incompatibile ale ambelor produse pot duce la efecte nedorite sau efecte secundare, cum ar fi arsuri, înroșirea sau iritarea pielii.

De asemenea, ar fi inutil, deoarece syNeo reduce eficient mirosul corporal. Dacă doriți parfumul deodorantului, vă recomandăm să folosiți o apă de toaletă sau un parfum pe o altă parte a corpului (gât, încheieturi, piept). Deoarece syNeo 5 nu conține niciun parfum, este complet neutru.

SyNeo 5 funcționează prima dată când îl utilizați?

Da, syNeo 5 funcționează după prima aplicație. Spre deosebire de alte antiperspirante, syNeo 5 nu trebuie utilizat de câteva ori înainte de a funcționa.

Pot exista fluctuații în modul în care funcționează syNeo 5?

Da, syNeo 5 nu funcționează întotdeauna în același mod, chiar dacă instrucțiunile de utilizare sunt respectate cu atenție.

Pielea, la fel ca întregul nostru corp, este supusă anumitor fluctuații datorate diverșilor factori. Efectul syNeo 5 poate fluctua datorită modificărilor de temperatură sau umiditate, consumului de cafea, ceai negru, nicotină, alcool sau condimente fierbinți, factorilor de stres sau fluctuațiilor hormonale (în timpul pubertății, semnificativ mai mult la femei decât la bărbați).

În plus, după câteva săptămâni de utilizare a syNeo 5, apare un anumit efect de ajustare. Pielea „se obișnuiește” cu utilizarea syNeo 5, adică deschiderile pentru glandele sudoripare de pe suprafața pielii sunt reduse permanent. syNeo 5 nu mai poate pătrunde atât de bine în canalele de sudare. Este posibil ca, pentru a obține din nou efectul complet, poate fi necesar să utilizați syNeo 5 cu 1-2 zile mai târziu decât înainte.

Încercați doar să amânați aplicația timp de 1 până la 2 zile pentru a da pielii timp pentru a mări deschiderile glandelor sudoripare. Următoarea aplicație poate pătrunde din nou mai bine. S-ar putea să doriți să păstrați acest interval.

Puteți susține efectul syNeo 5 sau îl puteți crește printr-o utilizare mai frecventă?

Puteți susține pătrunderea syNeo 5 bucurându-vă de o baie fierbinte, o baie de aburi sau un duș fierbinte înainte de a-l utiliza seara. Porii pielii se deschid la maxim și syNeo 5 poate pătrunde apoi în mod optim canalele sudoripare ale glandelor sudoripare.

Dacă nu aveți probleme cu pielea, puteți utiliza syNeo 5 la intervale mai scurte. Cu toate acestea, nu putem exclude complet uscarea sau înroșirea zonei pielii.

De asemenea, rețineți că, de exemplu, utilizarea zilnică poate duce chiar la o reducere a efectului (așa cum ne-au raportat deja clienții). Acest lucru se datorează faptului că secțiunea transversală de deschidere a presetupelor de sudură este încă redusă față de aplicația anterioară și syNeo 5 nu mai poate pătrunde în canalele de sudare dacă este utilizată din nou prematur. Aplicația se stinge apoi fără niciun efect.

De ce syNeo 5, spre deosebire de multe alte soluții de clorură de aluminiu hexahidrat, este atât de prietenos cu pielea, în ciuda eficienței sale ridicate?

Soluțiile hexahidrate cu un procent ridicat de clorură de aluminiu, pe măsură ce le puteți obține în farmacie, sau pe cât de multe persoane cu transpirație nedorită se amestecă, duc adesea la iritarea considerabilă a pielii, roșeață sau chiar inflamație (așa-numitele granuloame).

În plus față de hexahidratul de clorură de aluminiu menționat mai sus, syNeo 5 folosește un alt pentahidroxid de clorură de dialuminiu mai moale pentru piele și la fel de eficient. Aceasta are ca rezultat o eficiență crescută sinergic, cu, în același timp, o toleranță foarte bună a pielii. Buna toleranță a pielii rezultă din combinația specială de ingrediente active în interacțiune cu glicerină , propilen glicol și o alantoină , care îmbunătățește semnificativ toleranța pielii. Prin urmare, atunci când utilizați syNeo 5, iritațiile menționate mai sus nu apar aproape niciodată.

Poate fi folosit syNeo 5 și pe palmele mâinilor, pe frunte sau alte părți ale corpului?

Da, puteți utiliza și syNeo 5 pe mâini. Cu toate acestea, întrucât pielea din palmele mâinilor diferă semnificativ de pielea din axile, efectul și durata acțiunii pot fi semnificativ mai mici decât cele menționate.

În general, syNeo 5 poate fi desigur utilizat și pe alte părți ale corpului. Cu toate acestea, nu putem face nicio afirmație cu privire la durata efectului în acest sens, deoarece nu avem valori empirice cuprinzătoare. Cu toate acestea, ocazional, clienții ne-au raportat despre aplicații pe spate, fese, în golurile genunchilor sau pe frunte, unde s-au obținut și rezultate bune.

Trebuie să aveți grijă doar ca syNeo 5 să nu poată intra în ochi sau pe membranele mucoase.

SyNeo 5 suprimă complet funcția glandelor sudoripare și nu are un efect dăunător?

Nu, syNeo 5 reduce secțiunea transversală a deschiderii glandelor sudoripare, astfel încât acestea să poată secreta o cantitate mai mică de transpirație pe piele, care apoi nu este percepută ca neplăcută.

Funcția transpirației de a regla temperatura corpului nu este afectată de syNeo 5. Glandele sudoripare de sub axile nu sunt relevante pentru răcirea corpului, deoarece zona de sub axile (aproximativ 1% din suprafața pielii) este mult prea mică pentru aceasta. De asemenea, datorită localizării glandelor sudoripare în axile, acestea nu sunt potrivite pentru reglarea temperaturii corpului, deoarece transpirația secretată nu se poate evapora corect aici.

Numai prin această evaporare inadecvată a transpirației, o descompunere chimică ulterioară și - favorizat de părul de la axilă - începutul creșterii bacteriene apare un miros de transpirație. De aceea, syNeo 5 conține o substanță care previne creșterea bacteriană și protejează astfel eficient împotriva mirosului de transpirație.

Îmi bărbieresc regulat părul de la axilă. Ce trebuie să iau în considerare?

La ras, pielea este deja ușor iritată de spuma de ras, de obicei alcalină. Atunci când utilizați aparate de ras disponibile în comerț cu 2, 3 sau 4 lame, fiecare păr este scos puțin din canalul său de păr, astfel încât să poată fi tăiat apoi mai adânc. Canalul părului este deschis puțin și iritat.

Dacă priviți cu atenție, pielea din jur este, de asemenea, ușor răzuită de lamele care trec peste ea. Pentru ca aceste răni mici să nu se infecteze, se folosește un aftershave alcoolic, care provoacă cunoscuta senzație de arsură din răni.

Nimic altceva nu s-ar întâmpla cu utilizarea ulterioară a syNeo 5, dar senzația de arsură ar fi mai puternică datorită sărurilor dizolvate în syNeo 5. Prin urmare, vă recomandăm ca syNeo 5 să nu se facă în aceeași zi cu bărbieritul.

Utilizarea syNeo 5 pe axile ras este încă mai puțin problematică decât în ​​cazul altor deodorante, care trebuie folosite în fiecare zi, inclusiv în ziua bărbieritului, și adesea provoacă iritații ale pielii. Deoarece syNeo 5 funcționează timp de până la 5 zile, puteți rade, de exemplu, 1-2 zile după aplicare și vă puteți bucura de încă 2-3 zile de protecție împotriva mirosului de transpirație înainte de a utiliza din nou syNeo 5. Iritațiile pielii sunt la fel de bune ca imposibile.

Poate bărbierirea părului de la axilă să susțină efectele syNeo 5?

Da, pentru că părul de sub axile permite bacteriilor prezente pe piele, care sunt responsabile de dezvoltarea mirosului prin descompunerea transpirației, să se așeze și pe păr și, astfel, pe o zonă mult mai mare. Odată cu creșterea densă a părului, transpirația se poate evapora mai slab, ceea ce favorizează și creșterea bacteriană. Spălarea bacteriilor cauzatoare de miros este, de asemenea, îngreunată de păr. Prin îndepărtarea părului, producția de transpirație în sine nu este desigur afectată.

SyNeo 5 poate fi apoi aplicat direct pe pielea axilelor ras / epilate. Acest lucru permite accesul mai ușor la canalele de sudare. Aplicația este mai ușor de controlat, mai uniformă și aplicația este, de asemenea, mai economică.

Pot folosi syNeo 5 pentru neurodermatită sau piele sensibilă, predispusă la alergie?

syNeo 5 este, în general, bine tolerat de bolnavii de dermatită atopică, deoarece nu conține parfumuri sau uleiuri naturale.

Potențialul alergic este semnificativ mai mic decât în ​​cazul majorității deodorantelor, deoarece acestea conțin de obicei parfumuri și alte uleiuri naturale, care sunt cele mai frecvente surse de alergii. SyNeo 5  nu trebuie utilizat dacă sunteți cunoscut a fi hipersensibil la alcool sau la unul dintre celelalte componente  .

Gradul de expunere (adică efectul cantității de substanțe pe pielea axilelor) este mult mai scăzut cu syNeo 5, deoarece este utilizat doar la fiecare 5 zile, decât cu un deodorant care poate fi utilizat de mai multe ori pe zi.

Alte soluții antiperspirante sau clorură de aluminiu hexahidrat provoacă iritații severe ale pielii sau inflamații. Se poate întâmpla acest lucru și cu syNeo 5?

syNeo 5 a fost vândut în diferite țări europene din 1995. În acest timp, nu suntem conștienți de niciun caz în care utilizarea corectă a syNeo 5 a dus la iritații severe sau inflamații.
Cu toate acestea, intoleranța individuală la ingrediente individuale nu poate fi complet exclusă. Multe intoleranțe sau iritații ale pielii sunt declanșate de parfumuri sau uleiuri naturale. Prin urmare, syNeo 5 nu conține parfumuri sau uleiuri naturale.

Desigur, syNeo 5 a fost testat și pentru toleranța sa dermatologică în institute externe. A fost certificată o toleranță foarte bună a pielii.

Poate syNeo 5 să ajute permanent la transpirația nedorită?

Da, utilizarea regulată a syNeo 5 poate duce la o reducere vizibilă a transpirației. Pentru mulți utilizatori afectați, formarea transpirației ar putea fi redusă permanent cu syNeo 5.

Am încercat multe antiperspirante sau deodorante. Mulți nu funcționează așa cum sunt anunțați sau funcționează doar la început. SyNeo 5 funcționează cu adevărat mai bine?

În forumurile de pe internet se raportează din nou și din nou că produsele promovate nu funcționează sau că efectul se pierde după un timp sau se oprește complet.

Pentru mulți oameni cu transpirație nedorită, deodorantele normale sau antiperspirantele nu funcționează bine. De aceea, soluțiile cu hexahidrat de clorură de aluminiu pur procentual sunt adesea publicitate în forumurile menționate mai sus. Deși acestea au un efect puternic la început, efectul scade adesea sau încetează după câteva aplicații.

Datorită dozabilității slabe (folosind tampoane de bumbac sau aplicarea directă a unei cantități nedefinite), aceste soluții îngustează sau închid deschiderile canalelor sudoripare atât de mult încât sudoarea nu mai poate scăpa din glandele sudoripare pentru o perioadă scurtă de timp. Ca rezultat, însă, cu următoarea aplicare (de asemenea, nedefinită în termeni de timp), ingredientul activ nu mai poate pătrunde în conductele sudoripare și efectul se diminuează sau nu mai apare.

syNeo 5 funcționează mult mai bine aici datorită combinației speciale de ingrediente și concentrației definite, dozabilității bune, precum și timpul ușor de determinat pentru o aplicare reînnoită. Deschiderile canalului de sudură sunt reduse semnificativ în dimensiune fără a le închide. Acest lucru asigură faptul că glandele sudoripare își pot menține funcția naturală fără să apară secreții nedorite de transpirație. În același timp, pătrunderea ingredientelor active rămâne posibilă la următoarea aplicare, astfel încât efectul să poată fi menținut o perioadă lungă de timp.

SyNeo 5 ajută și la piciorul de atlet?

Nu. V Cu toate acestea, utilizatorii permanenți declară că picioarele mai uscate atunci când utilizează produse syNeo sunt simțite foarte plăcute . syNeo 5 nu este un substitut pentru produsele farmaceutice pentru picior de atlet.

Pot folosi și syNeo 5 în timpul sarcinii sau alăptării?

Da, syNeo 5 poate fi utilizat și fără ezitare în timpul sarcinii și alăptării. syNeo 5 funcționează numai pe piele sau în canalele sudoripare ale glandelor sudoripare. syNeo 5 nu pătrunde în straturile subcutanate sau în țesutul gras și, prin urmare, nu intră în metabolism sau în circulația sângelui.

syNeo 5 a fost testat pentru compatibilitatea sa dermatologică în laboratoare externe și a fost certificat ca fiind o bună toleranță a pielii. Ingredientele conținute în syNeo 5 sunt aprobate pentru produsele cosmetice în conformitate cu Ordonanța privind produsele cosmetice și, în unele cazuri, au fost utilizate în produsele cosmetice de câteva decenii. Sunt permise numai ingredientele care, conform cunoștințelor științifice actualizate constant, nu conțin efecte mutagene sau altfel dăunătoare.

În plus, gradul de expunere (adică efectul cantității de substanțe pe pielea axilelor) cu syNeo 5, care trebuie utilizat doar la fiecare 5 zile, este mult mai mic decât în ​​cazul unui deodorant, care ar putea fi necesar să fie utilizat de cateva ori pe zi.

Produsele syNeo pot fi utilizate și la copii?

Vă recomandăm ca produsele syNeo să fie utilizate numai la copiii cu vârsta de 10 ani. 
Aplicarea trebuie efectuată întotdeauna de către un adult, pentru a evita ca copilul să se  pulverizeze accidental în ochi sau pe mucoase sau să utilizeze doza greșită. De la vârsta de 13 ani puteți lăsa produsele syNeo copilului pentru propria utilizare.

Cât timp pot păstra produsele syNeo? Cum descifriți numărul lotului? ?

Toate produsele syNeo pot fi depozitate timp de cel puțin 30 de luni dacă sunt depozitate corespunzător (în baie, fără lumina directă a soarelui, max. 25 ° C). Prin urmare, conform Ordonanței privind produsele cosmetice, nu este necesară o dată de expirare.

Numărul lotului din 5 cifre. indică ziua producției (primele 3 cifre) și anul producției (ultimele 2 cifre). În acest fel, puteți afla singur pentru cât timp  poate fi stocat în continuare produsul dvs.  syNeo .

O ușoară înnorare a  produselor syNeo 5 , care apare dacă produsele syNeo 5 sunt depozitate prea mult timp sau incorect,  este normală și nu afectează eficacitatea acestora .

De ce unele produse syNeo nu au o dată de expirare sau simbolul  „utilizare după deschidere”?

Începând din martie 2005, Ordonanța privind produsele cosmetice prevede ca toate produsele cosmetice cu o durată de valabilitate mai mare de 30 de luni să fie etichetate sub forma unui borcan mic cu un număr și litera M. Cu toate acestea, conform ghidurilor IKW, acest se aplică numai produselor care pot fi deschise și prin intrarea z. B. contaminate de germeni, astfel se strică și astfel devin inutilizabile. Această etichetă nu se aplică pachetelor cu o singură utilizare , motiv pentru care pachetul de călătorie syNeo 5 , de exemplu, nu are simbolul „  utilizabil  după deschidere”.

Cu  spray-urile pompei syNeo  , contaminarea prin mecanismul pompei închise ermetic nu este posibilă. Chiar dacă  produsele syNeo ar fi vândute într-un pachet deschis  , această etichetare ar fi omisă, deoarece  produsele syNeo  nu pot fi contaminate din cauza compoziției lor.

Ce înseamnă micul simbol cu ​​borcanul cu cremă?

Simbolul indică faptul că produsul poate fi utilizat timp de 24 de luni de la prima deschidere, indiferent de durata de valabilitate. Aceasta înseamnă că inofensivitatea utilizării trebuie garantată timp de 24 de luni de la prima utilizare. În acest timp, dacă este depozitat și utilizat corespunzător, produsul nu trebuie să se strice sau să devină inutilizabil din cauza intrării germenilor casnici.

Ce surse există pentru produsele antitranspirante syNeo?

Puteți comanda produse antiperspirante syNeo direct aici, în sistemul magazinului . Puteți obține toate produsele syNeo (cu excepția pachetelor de economii) în fiecare farmacie la nivel național. De asemenea, în toate ramurile dm Drogerie, Müller și Kaufland (intervalul poate varia). Multe magazine de articole medicale, magazine de sport, studiouri de fitness, cosmetice și bronzare, masaje și practici de îngrijire a picioarelor transportă și produsele noastre.

Mecanismul de pompare nu mai funcționează după un timp, există vreun remediu?

Da, dacă substanțele dizolvate în syNeo 5 cristalizează, pompa se poate bloca sau capul de pulverizare se înfundă. Apoi scoateți capul de pulverizare și clătiți cu apă caldă sau împingeți-l în conducta de ridicare cu o agrafă îndreptată sau similar până când lichidul crește. Astfel, mecanismul de pompare funcționează din nou. Apoi atașați din nou capul de pulverizare.

Dacă acest lucru nu duce la succes, vă rugăm să ne trimiteți sticla preplătită. Veți primi o înlocuire completă, precum și rambursarea costurilor poștale.