Despre noi


Companie

Compania a fost fondată în 1961 de Thomas Brunner I. pentru a fabrica și vinde paste de spălat mâinile pentru industria prelucrătoare. Pastele de spălat mâinile erau deja disponibile atunci, dar multe erau agresive pentru piele. Companiile căutau alternative mai potrivite pentru piele. Prin utilizarea de noi materii prime, a fost posibil să se producă o pastă de spălat mâinile cu o toleranță a pielii neatinsă anterior. A fost pusă piatra de temelie pentru companie și filosofia acesteia.

În 1977, când Thomas Brunner II s-a alăturat companiei, numele companiei a fost schimbat în Thomas Brunner Hygiene GmbH, care există și astăzi.

Divizia syNeo® Cosmetics, care există din 1995, a fost creată prin participarea actualului director general Thomas Brunner III. în colaborare cu un farmacist. Acest lucru a produs un antiperspirant eficient, dar nu foarte prietenos cu pielea.

Thomas Brunner III. a suferit de transpirație excesivă încă din tinerețe. Multe antiperspirante au provocat iritații ale pielii sau nu au fost la fel de eficienți pe cât se spera. Așadar, a avut sens să avem grijă de dezvoltarea ulterioară a antiperspirantului pentru a-i crește semnificativ toleranța pielii fără a-i afecta eficacitatea ridicată.

Toate antiperspirantele au ca bază sărurile de aluminiu. Cu toate acestea, un bun antiperspirant nu convinge pur și simplu cu o proporție mai mare de săruri de aluminiu. În caz de supradozaj, pielea este iritată prea mult, este posibil ca efectul să nu se concretizeze și nu este posibilă utilizarea permanentă.
Factorul decisiv este combinația sensibilă de materii prime potrivite cu precizie, de înaltă calitate, care protejează pielea de iritații și, în mod ideal, îngrijesc și ea.

Într-o perioadă de dezvoltare de doi ani, a fost creat un antiperspirant eficient, dar prietenos cu pielea. Originea gamei actuale de antiperspirante syNeo®.

În anii care au urmat, dezvoltarea noastră s-a concentrat pe alte variante pentru a acoperi întregul spectru al celei mai variate transpirații nedorite. Clientul poate găsi acum produsul syNeo® potrivit pentru aproape toate regiunile corpului.

Divizia syNeo® Cosmetics a fost continuă extinsă de atunci. În afara Germaniei, suntem reprezentați de parteneri independenți de vânzări în următoarele țări: Olanda, Belgia, Luxemburg, Austria, Elveția, Liechtenstein, Spania, Polonia, Rusia, Ucraina, Kazahstan și China.


Filosofie

Numai calitatea absolut perfectă a tuturor ingredientelor și formulărilor dezvoltate cu previziune garantează produse durabile, de înaltă calitate, toleranță maximă a pielii și efect maxim posibil.

Prin urmare, toate produsele syNeo sunt dezvoltări interne în laboratoarele noastre. De la amestecarea materiilor prime până la umplere, ambalare și expediere, toată producția are loc în interior. Aceasta este singura modalitate de a atinge cel mai înalt nivel de control în ceea ce privește asigurarea cuprinzătoare a calității. În plus, există teste în desfășurare pentru eficacitatea și toleranța pielii în colaborare cu renumitul institut Dermatest®.

Monitorizăm constant discuțiile din presa comercială cu privire la ingredientele care sunt permise în produsele cosmetice. În cazurile în care majoritatea instituțiilor și cercetătorilor din întreaga lume se îndoiesc de siguranța sănătății într-un mod credibil și ușor de înțeles, nu așteptăm până când substanța este interzisă, ci mai degrabă o facem fără ea în prealabil. De exemplu, bactericidul permis „Triclosan” a fost suspectat că creează rezistență la bacterii, rezultând că antibioticele nu mai pot funcționa la fel de bine. De aceea nu am folosit această substanță încă din 2012.


Protecția mediului

O mulțime de cunoștințe actuale despre economisirea energiei, utilizarea energiilor regenerabile și reducerea CO 2 au fost încorporate în clădirea noastră de administrație și producție. Atât proiectul de construcție, cât și echipamentul de operare și de birou au fost incluse în viziunea holistică pentru a atinge standardul KfW 55.

Pentru a susține încălzirea, folosim un sistem de colectoare cu tub evacuat de 35 m², cu o expunere optimă la sud. Camerele de birouri și multe zone de producție sunt echipate cu încălzire prin pardoseală la temperatură scăzută. Consumul de energie pentru încălzire de peste 100.000 kWh pe an anterior a fost redus cu peste 60% până la sub 38.000 kWh.

Folosim electricitate ecologică din februarie 2011. Producția noastră este astfel 100% cu surse de energie regenerabilă. Toate mașinile au fost selectate pentru un consum redus de energie. Consumatorii și mașinile electrice sunt deconectate de la rețea peste noapte, astfel încât nu se utilizează electricitate pentru comutarea în regim de așteptare.

Ori de câte ori este posibil, obținem materiile prime și materialele de ambalare necesare producției din Germania sau din țările europene înconjurătoare. Astfel se evită traseele de transport inutile.

Deoarece nu prelucrăm substanțe toxice, ambalajele în vrac pentru materii prime și recipientele de depozitare returnabile pot fi utilizate de mai multe ori. Recipientele mici sunt fabricate din materiale plastice sau tablă cu o singură origine și pot fi reciclate cu ușurință.