Despre syNeo Cosmetics

Compania a fost fondată în 1961 de Thomas Brunner I. pentru a produce și vinde pastă de spălat mâinile pentru industria de prelucrare. În acea perioadă, existau deja paste pentru spălat mâinile, însă multe dintre ele erau agresive pentru piele. Companiile căutau alternative mai prietenoase cu pielea. Folosind noi materii prime, am reușit să dezvoltăm o pastă de spălat mâinile cu o compatibilitate cu pielea fără precedent. Astfel, au fost așezate bazele companiei și ale filozofiei sale.

În 1977, când Thomas Brunner II sa alăturat companiei, numele a fost schimbat în Thomas Brunner Hygiene GmbH, care există și astăzi.

Divizia  de cosmetice syNeo® , care există din 1995  , a fost creată prin implicarea actualului director general, Thomas Brunner III. în colaborare cu un farmacist. Acest lucru a produs un antiperspirant eficient, dar nu foarte prietenos cu pielea.

Thomas Brunner III a suferit de transpirație excesivă încă din tinerețe. Multe antiperspirante i-au iritat pielea sau nu au fost atât de eficiente pe cât se spera. Așa că a avut sens să se concentreze pe dezvoltarea în continuare a antiperspirantului pentru a crește semnificativ compatibilitatea cu pielea acestuia, fără a compromite eficacitatea sa ridicată.

Toate antiperspirantele au ca bază de bază săruri de aluminiu. Cu toate acestea, un antiperspirant bun nu are pur și simplu o proporție mai mare de săruri de aluminiu. Dacă supradozați, pielea devine prea iritată, efectul poate fi chiar inexistent și utilizarea pe termen lung nu este posibilă.
Ceea ce este crucial este combinația echilibrată de materii prime de înaltă calitate, coordonate precis, care protejează pielea de iritații și, în mod ideal, oferă îngrijire suplimentară.

În doi ani de dezvoltare, a fost creat un antiperspirant eficient, dar prietenos cu pielea. Originea gamei actuale de antiperspirante syNeo®. 

În anii care au urmat, dezvoltarea noastră s-a concentrat pe variante suplimentare pentru a acoperi întregul spectru al formării diferite, nedorite de transpirație. Clientul poate găsi acum produsul syNeo® potrivit pentru aproape fiecare regiune a corpului.

Zona de afaceri syNeo® Cosmetics sa extins constant de atunci. În afara Germaniei, suntem reprezentați de parteneri de vânzări independenți în următoarele țări: Țările de Jos, Belgia, Luxemburg, Austria, Elveția, Liechtenstein, Spania, Polonia, Ucraina, Kazahstan, China și România.

filozofie

Doar calitatea absolut impecabila a tuturor ingredientelor si retetelor dezvoltate cu prudenta garanteaza produse de inalta calitate durabil, cel mai inalt nivel de compatibilitate cu pielea si efectul maxim posibil.

Prin urmare, toate produsele syNeo sunt dezvoltate intern de laboratoarele noastre. De la amestecarea materiilor prime, până la umplere, ambalare și expediere, producția se desfășoară în întregime intern. Acesta este singurul mod de a obține cel mai înalt nivel de control în ceea ce privește asigurarea completă a calității. În plus, sunt în desfășurare teste privind eficacitatea și compatibilitatea cu pielea în colaborare cu renumitul  institut Dermatest® .

Monitorizăm constant discuțiile din presa comercială despre ingredientele care sunt permise în produsele cosmetice. În cazurile în care siguranța substanței este pusă la îndoială în mod credibil și înțeles de majoritatea instituțiilor și cercetătorilor din întreaga lume, nu așteptăm până când substanța este interzisă, ci mai degrabă ne abținem să o folosim în prealabil. De exemplu, bactericidul permis „Triclosan” a fost suspectat că provoacă rezistență la bacterii, astfel încât antibioticele ar putea să nu mai funcționeze la fel de bine. De aceea am încetat să mai folosim această substanță în 2012.

protectia mediului

Multe constatări actuale privind economisirea energiei, utilizarea energiilor regenerabile și reducerea CO 2 au fost implementate în clădirea noastră de administrare și producție. Atât proiectul de construcție, cât și echipamentele de operare și de birou au fost incluse în viziunea holistică pentru a atinge standardul KfW 55 .

Pentru a susține încălzirea, folosim un sistem de colectare cu tub vidat de 35 m² cu o orientare optimă spre sud. Spațiile de birouri și multe zone de producție sunt dotate cu încălzire prin pardoseală la temperatură scăzută. Consumul de energie termică de la anterior peste 100.000 kWh pe an a fost redus cu peste 60% la sub 38.000 kWh.

Folosim electricitate verde din februarie 2011. Prin urmare, producția noastră este alimentată 100% cu energie regenerabilă . Toate utilajele au fost selectate pentru un consum redus de energie. Consumatorii și mașinile electrice sunt deconectați de la rețea peste noapte, astfel încât să nu fie utilizată energie electrică pentru circuitele de așteptare.

Acolo unde este posibil, aprovizionăm materiile prime și materialele de ambalare necesare producției din interiorul țării sau din țările europene învecinate. Acest lucru evită rutele de transport inutil de lungi.

Deoarece nu procesăm substanțe toxice, ambalajele de materie primă în vrac și containerele de depozit reutilizabile pot fi folosite de mai multe ori. Containerele mici sunt fabricate din plastic pur sau tablă și pot fi reciclate cu ușurință.